HOF Wateringen

 

 

Arno, alias Ikke-1-1.

 

Competitief pelletplopper uit het verre Limbabwe.

 

Men denkt wel eens dat slechts Belgen en Noorderlingen grote afstanden afleggen om onze shoots te bezoeken. Dan vergeet men echter het zuidelijk aanhangsel der Nederlanden, Limburg genaamd.  Ook daar zitten kilometervreters die bandenprofiel nog benzinetank sparen om hun wedstrijdje te knallen.

Arno is zo'n figuur die -soms tezamen met zijn lieftallige Ega- heel wat uurtjes in de auto doorbrengt.

 

In tegenstelling tot wat zijn alias doet vermoeden is Arno geen borstklopper of druktemaker.  Je kunt eigenlijk wel stellen dat het één van de rustigste personages op onze shoots is.  Daarom hoorde je ook niet het gewoonlijke "Welke &*%## zit er op mijn kaart te schieten!!!" toen een buurman zijn zenuwen weer eens niet de baas was en de kaart van Arno gebruikte om te bewijzen dat niet alleen liefde stekeblind maakt.

Van ons aanbod om zijn heat overnieuw te schieten wilde Arno niet weten.  Slechts een "kan gebeuren en volgende keer beter" was zijn commentaar waarna hij zich weer opmaakte om aan de verre terugreis te beginnen.

 

Echter geen terugreis zonder dat wij hem in het zonnetje hadden gezet met onze HOF medaille.  Want herriemakers langs de zijlijn zijn er genoeg,  maar rustige sportievelingen die zich niet druk maken om andermans fouten zijn zeldzaam en daar moeten we zuinig op zijn.